7 Ekim 2007

İş Kazası



İş Kazası denilebilirmi bilemiyorum ama biraz tecrübesizlik birazda sıcakların yardımı ile böyleoldu, arının kendine gelmesi ve yumurtaya geçmesi için verdiğimiz kekler arı için biraz eziyete dönüştü. Umarım artık böyle kazallar bir daha yaşanmaz, kekleri daha güvenli şekilde veririz.YA BU ARADA RESMİN SOL ÜST KÖŞESİNE BAKARMISINIZ?

6 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

hata yapmadan ilerlemek mümkün değil ilerisi için hayırlısı olur inşallah kolay gelsin iyi çalışmalar

Ali Türk dedi ki...

Kek kıvamı iyi degilse,poşetleyip verilmeli.Poşete bir kaç delik aç gerisini onlar halleder.Dışarda kek katı gibi geliyor bize içerdeki ısıyı düşünemiyoruz.Derlerya eşekten düşene akıl veren çok olurmuş.Ama şimdiden bu hatanın olmasıda iyi oldu,sizi takip edenler aynı hataya düşmezler.

fatih güneş dedi ki...

Ali bey;
Zaten dediğin gibi poşetledim ve delik açtım, poşetsiz kek nasıl oluyorki? anlayamadım. Daha doğrusu bu akıntı nasıl oldu onuda anlamadım gitti ya işte.

Ali Türk dedi ki...

Ben keki verirken alt kısımdaki poşeti,yani çıtaya gelen yerde poşet bırakmam keser alırım.ben kekin kıvamını çok koyu tutuyorum.Poşetsiz kek öyle oluyor.Cıvık yapanlarıda gördüm,bazısı poşete koyup kovan dip tahtasına bırakıyor,delikler açarak.Bazılarıda cıvık keklerin poşetine minik delikler açar ve çıta üzerine kor ve akmaz.

emin benli dedi ki...

o eşek arılarından çektiğimiz nedir ya.Kovanın içinde bile geziyorlar.

fatih güneş dedi ki...

Abi burda aşırı çoğaldı ya yağmurda yağmadı iyice kudurdu.Kovanın biri geçmek üzere okadarmı kötü yani